25 Şubat 2012 Cumartesi

CamStudio 2.6 (Build r294)

1 yorum
CamStudio ekran görüntünüzü swf ve video formatında kaydetmenizi sağlıyan ücretsiz bir yazılımdır. Program ile eğitim videoları,sunum videoları oluşturabilir, kayıt esnasında özel metin kutuları ve özel imleç  ile de mükemmel tanıtım videoları hazırlayabilirsiniz.

Kullanıcı odaklı arayüzü sayesinde rahatlıkla kurulabilir ve her seviyedeki kullanıcı tarafından çok rahat bir şekilde kullanılabilir.Çerçeve ile belirlenmiş bir alanda kayıt gerçekleştirebileceğiniz gibi tüm ekran görüntünüzüde kaydedebilirsiniz.Kaydedeceğiniz dosylarının boyutlarını azaltmak için video kalite ayarlarını değiştirebilirsiniz.

 

Hangi Alanlarda Kullanılabilir?


1-Program tanıtım videoları hazırlayabilirsiniz.

2-Mükemmel sunumlar hazırlayabilirsiniz.

3-Ürün satmak ve tanıtmak için kullabilirsiniz.

4-Görüntülü sohbet ortamlarındaki görüntüleri kaydedebilirsiniz.

5-Bilgisayarınızda karşılaştığınız bir sorunu göstermek amacı ile kullanabilirsiniz.

6-Kaliteli eğitim videoları hazırlayabilirsiniz.

 

Ekran Görüntüsü




 

Detaylar




    • Dil : Türkçe

    • Sistem : Windows Xp ve üstü

    • Sürüm :2.6 (Build r294)

    • Lisans : Ücretsiz

    • Yapımcı : CamStudio



 
Türkçe yama hazırlama aşamasındadır ve çok kısa süre sonra sitemize eklenecektir

[download id="26"]

24 Şubat 2012 Cuma

Google Earth 6.2

1 yorum
Oturduğunuz yerden Dünya'nın herhangi bir yerini gezmek ve canlı olarak görüntülemek istermisiniz ? Google Earth ile bu mümkün hale gelmektedir.

Earth; uydu görüntülerini, haritaları, araziyi, 3D yapıları, uzaydaki galaksileri ve okyanusun derinliklerini görüntülemek için istediğiniz yere gitmenize olanak sağlar.Sade ve kullanıcı odaklı arayüzü sayesinde kurulum ve kullanımı oldukça kolaydır.Arama formuna adres yazarak istediğiniz noktaya çok rahat bir şekilde erişebilirsiniz.

İşletmeler,oteller,okullar,restorantlar vb. yerler ile ilgili yol tarifi alabilir ve ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.Bulunduğunuz mesafe ve gideceğiniz yer arasındaki mesafeyi öğrenebilir ve detaylı trafik bilgisi alabilirsiniz.Google Earth'ın bu yeni sürümünde binalar daha gerçekçi bir görünüm kazanmaktadır.Işık ve gölge açıları daha da iyileştirilmiştir.

 

Ekran Görüntüleri






 

Detaylar



  • Dil : Türkçe

  • Sistem : Windows Xp ve üstü

  • Sürüm :6.2

  • Lisans : Ücretsiz

  • Yapımcı : Google Inc


[download id="25"]

Vlc (VideoLan) Player 2.0.0

1 yorum
Vlc (VideoLan) Player Sık olarak kullanılan video ve ses dosyalarını oynatabileceğiniz gelişmiş bir multimedia oynatıcısıdır. Herhangi kodek bir kodek bileşeni yüklemeden video ve ses dosyalarını rahatlıkla oynatabilmektedir.Popüler media oynatıcıları arasında yer alan vlc player bir çok kullanıcı tarafından kullanılmaktadır.

Klasik video oynatma özellikleri yanısıra medya kütüphanesi,efektler,filtreler, albüm kapağı indirme,video sahne resmi çekme,eklenti yöneticisi ve alt yazı desteği gibi bir çok gelişmiş özelliğe sahiptir.Sade ve kullanıcı odaklı arayüzü sayesinde kurulum,kullanımı oldukça basittir.

Vlc Player ile yüksek çözünürlükte video dosyalarını (hd vb) rahatlıkla oynatabilmektedir.İndirdiğiniz video dosyalarının indirilmesi tamamlanmadan oynatabilmektedir.Sonuç olarak; Kodek bileşenlerinin yükleme dosyasında gelmesi ve gelişmiş özellikleri sayesinde rahatlıkla kullanabileceğiniz başarılı bir multimedia oynatıcısıdır.

 

Ekran Görüntüleri








Detaylar




    • Dil : Türkçe

    • Sistem : Windows Xp ve üstü

    • Sürüm :2.0.0

    • Lisans : Ücretsiz

    • Yapımcı : VideoLAN



[download id="24"]

23 Şubat 2012 Perşembe

BitTorrent 7.6

1 yorum
Bittorrent ile torrent ağındaki dosyaları indirebilmek için kullanabileceğiniz gelişmiş bir istemcisidir. Torrent oyun,müzik,video gibi dosyaların paylaşıldığı paylaşım ağıdır.Yazılım torrent dosyalarını otomatik olarak tanımlar ve indirilmesini sağlar. Programın dünya üzerinde 140 milyon kadar kullanıcısı bulunmaktadır.

22 Şubat 2012 Çarşamba

İnternet Download Manager v6.09

1 yorum
İnternet Download Manager hızlı bir şekilde dosya indirmenize imkan tanıyan gelişmiş bir indirme yöneticisidir. Dosya indirme tutkunları için vazgeçilmez bir yazılımdır. Kurulum ve kullanımı oldukça basittir ve her seviyede ki internet kullanıcıları tarafından çok

19 Şubat 2012 Pazar

Filezilla 3.5.3

1 yorum
Filezilla ftp sunucusu ile bilgisayarınız arasında dosya transferi ve yönetimi yapmanıza olanak tanıyan, açık kaynak kodlu gelişmiş bir ftp işletimcisidir. Kullanıcı dostu arayüzü sayesinde kullanımı ve kurulumu oldukça basittir.

Ftp yazılımları arasında oldukça popüler olan Filezilla milyonlarca kişi tarafından kullanılmaktadır. İçerdiği site yöneticisi sayesinde site bilgilerinizi ve bağlantı detaylarını saklıyabilirsiniz. Sekmeli bağlantı özelliği sayesinde  tek pencere içerisinde birden fazla ftp bağlantısı yapmanıza olanak tanır. Ssl ve Ggs güvenli bağlantı protokollerini destekler.

18 Şubat 2012 Cumartesi

Bearshare 10

0 yorum
Bearshare gelişmiş bir dosya paylaşım yazılımıdır. Paylaşılan dosyalar arasında arama yaparak istediğiniz dosyaları bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Bearshare kullanımı oldukça yaygın olan gnutella ağını kullanmaktadır. İsteğe bağlı olarak müzik,video gibi içeriklerinizi diğer kullanıcılarla  da paylaşabilirsiniz.

17 Şubat 2012 Cuma

K-Lite Codec Pack 8.4.0 Full

1 yorum
K-Lite ile codec arama derdine artık son verebilirsiniz.  İçerdiği popüler video ve ses codec leri sayesinde tüm dosyalarınızı rahat bir şekilde oynatabilirsiniz. Paket içerisinde en çok kullanılan Media Player Classic yazılımı da gelmektedir. Bu player ile de ayrıca herhangi bir medya oynatıcısı yüklemenizede gerek kalmıyor.

 

Sade arayüzü sayesinde kurulum oldukça basittir. Son derece popüler codec yazılımlarından biridir ve belirli aralıklarla güncellenmekte , yeni codeclerde pakete dahil edilmektedir.

 

Tamamen özelleştirilebilir bir kurulum sihirbazına sahiptir. Bu özelliği ile sadece istenilen codec bileşenleri yüklenebilir. Yüklediğiniz bir çok filmi k-lite codec pack ile çalıştırabilirsiniz.

 

Ekran Görüntüleri





Detaylar




    • Dil : Türkçe

    • Sistem : Windows Xp ve üstü

    • Sürüm : 8.4.0

    • Lisans : Ücretsiz

    • Yapımcı : Codec Guide



 

[download id="19"]

Ares 3.1 Müzik İndirme Programı

1 yorum
Ares büyük ve geniş bir paylaşım ağına ulaşabileceğiniz p2p türü bir uygulamadır. Özellikle limewire dosya paylaşım ağının yasaklanmasından dolayı kullanıcı sayısını milyonlara çıkarmış ve bir çok kişinin güvenini kazanmıştır. Ares ile müzik,video,resim gibi dosyalarınızı kolaylıkla paylaşabilirsiniz. Ayrıca daha önceden başka kullanıcıların paylaştığı dosyalar  içerisinde arama yapabilir ve istediğiniz dosyayı bilgisayarınıza rahatlıkla indirebilirsiniz.

 

Basit ve kullanıcı odaklı arayüzü sayesinde (Windows media player 11 serisinden esinlenilmiş) kullanımı/kurulumu oldukça kolay hale gelmektedir. Kullanıcılar arası sohbet özelliği sayesinde beklediğiniz indirmelerin tamamlanmasını beklemek daha keyifli hale geliyor. Desteklediği çoklu indirme sayesinde birden fazla dosyayı çok rahat bir şekilde bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

 

İndirdiğiniz dosyayının önizlemesini sağladığı için yanlış dosya indirme sorunlarından kurtulabilirsiniz.Gelişmiş klasör yöneticisi ile indirdiğiniz dosyalara rahat bir şekilde erişim sağlarsınız.

Türkçe dil desteği sayesinde kurulumu oldukça kolaydır.

 

Kısaca özellikleri



  • Hızlı Yüklemeler

  • Güçlü Kitaplık Yöneticisi

  • Entegre Ses/Video Oynatıcısı

  • Chat Odaları


 

Ekran Görüntüleri




 




Detaylar




    • Dil : Türkçe

    • Sistem : Windows Xp ve üstü

    • Sürüm : 3.1

    • Lisans : Ücretsiz

    • Yapımcı :Ares



 

[download id="18"]

16 Şubat 2012 Perşembe

Google Chrome 17.0.963.56

1 yorum
Google chrome daha hızlı, daha güvenli ve daha kolay internete bağlanabilmek için kullanabileceğiniz gelişmiş bir ücretsiz internet tarayıcısıdır. Google tarafından geliştirilmektedir. Sekmeli tarama özelliği tüm işlerinizi kolaylıkla halledebilirsiniz.  Açtığınız her sekmede imlediğiniz web sitelerini ve en son ziyaret ettiğiniz web sayfalarına çok rahat bir şekilde ulaşabilirsiniz. Adres çubuğuna istediğiniz kelimeyi yazıp hem arama yapabilir, hemde web sayfaları için sonuçlar elde edebilirsiniz . (Autosuggest)

 

Başlıca özellikleri


Sevdiğiniz web siteleri için masaüstüne kısa yollar eklemenize imkan tanıyor. Sekmeli tarama özelliği sayesinde tek bir pencere ile çalışma olanağı veriyor. Menülerden arındırılmış geniş ekran sayesinde web sitelerine odaklanmanız daha kolay hale geliyor. Her sekmenin birbirinden bağımsız çalışması nedeniyle herhangi bir sekmede problem meydana gelmesi diğer sekmeleri engellemiyor. Dahili indirme yöneticisi ile hızlı bir şekilde dosya indirebiliyorsunuz. İçerdiği gizli gezinme sayesinde gezindiğiniz web sayfaları geçmişte saklanmıyor

 

Neden Chrome kullanmalıyım?


Chrome'u diğer tarayıcılardan en büyük özelliği hızlı bir tarayıcı olmasıdır. Diğer tarayıcılara göre daha hızlı başlar. Sistem kaynaklarını oldukça daha az kullanır. Hızlı yükleme özelliği sayesinde internet sayfalarını daha hızlı yükler. Fazla sekme açımında diğer tarayıcılara göre oldukça daha başarılıdır. Adres çubuğuna yazıcağınız arama terimleri ile daha hızlı arama souçlarına ulaşırsınız.

 

Ekran Görüntüleri




 



 


Detaylar




    • Dil : Türkçe

    • Sistem : Windows Xp ve üstü

    • Sürüm : 17.0.963.56

    • Lisans : Ücretsiz

    • Yapımcı :Google



[download id="17"]

Alcohol 2.0.1.2033 Sanal Sürücü

1 yorum
Alcohol ile bilgisayarınızda sanal sürücüler oluşturabilir  ve Cd/Dvd ile çalışması gereken uygulamalarınızı çalıştırabilirsiniz. Alchohol Daemon Tools'a iyi bir alternatiftir. Dünya üzerinde bir çok insan tarafından kullanılmakta ve tercih edilmektedir. Tüm popüler cd/dvd kopya  korumalarını kolaylıkla aşabilmekte ve böylelikle cd/dvd lerinizi rahatlıkla sabit diskinize aktarabilirsiniz.

Alcohol yardımı ile imaj dosyalarınızı cd/dvd lerinize kolay bir şekilde yazabilirsiniz.  Cd/dvd ile çalışan oyun ve uygulamalarınızın imajlarını alarak alchool ile oluşturduğunuz sanal sürücülere aktarıp rahatlıkla çalıştırabilirsiniz.



Detaylar




    • Dil : Türkçe

    • Sistem : Windows Xp ve üstü

    • Sürüm :2.0.1.2033

    • Lisans : Süreli

    • Yapımcı :Alcohol Software



[download id="16"]

 

15 Şubat 2012 Çarşamba

DAEMON Tools Lite 4.45.3

1 yorum
Daemon tools lite imaj (ape,iso,flac,nrg vb )dosyalarını okuyabilen kaliteli bir sanallaştırma programıdır. Sanal sürücü oluşturmadan önce imaj dosyalarının içeriklerini görebilir  ve sanal sürücü (Max 4 adet sanal sürücü oluşturulabilmektedir) desteği sayesinde oyun imajlarını cd ye aktarmadan kalıp dosyasından çalıştırıp oynuyabilirsiniz. Kullanıcı dostu arayüzü sayesinde kolayca kullanabilirsiniz.

Önemli Özellikleri



  1. Dijital imza taklit etme

  2. Yeniden yaratılan program çekirdeği

  3. Popüler kopya korumalarını aşabilme


Detaylar




    • Dil : Türkçe

    • Sistem : Windows Xp ve üstü

    • Sürüm : 4.45.3

    • Lisans : Ücretsiz

    • Yapımcı :Daemon Tools



[download id="15"]

DAEMON Tools Pro 5.0.0316 Sanal Sürücü

1 yorum
Daemon tools ile sıkıştırılmış imaj dosyalarını okuyabilir ve yeni imaj dosyaları oluşturabilirsiniz. Ayrıca daemon tools   sanal cd/dvd sürücüleri oluşturmak için kullanabileceğiniz en popüler sanallaştırma programlarından biridir

Daemon tools ile en fazla 4 adet sanal sürücü oluşturabilir bu sürücülerin her birine ayrı ayrı kalıp dosyaları atıyabilirsiniz. Gelişmiş format desteği sayesinde ISO, B5T, B6T, BWT, CCD, CDI, CUE gibi imaj (kalıp) dosyalarını okuyabilmektedir. Kullanıcı dostu arayüzü sayesinde kullanım ve kurulumu gayet kolaydır.

İmaj dosyalarını cd/dvd ye aktarmadan  açabilir üzerinde istediğiniz değişiklikleri yapabilirsiniz


Önemli özellikleri



  1. Dijital imza taklit özelliği

  2. Kalıp dosyası sıkıştırabilme

  3. Windows 7 Desteği

  4. Komut satırı desteği

  5. Türkçe Dil Desteği

  6. Astroburn eklentisi sayesinde imaj oluşturabilme cd/dvd ye yazdırabilme


Detaylar




    • Dil : Türkçe

    • Sistem : Windows Xp ve üstü

    • Sürüm :  5.0.0316

    • Lisans : Süreli / 20 gün

    • Yapımcı :Daemon Tools



 

[download id="14"]

Nero Son Sürüm Cd / Dvd Yazma Programı

0 yorum
Nero gelişmiş özelliklere sahip, cd/dvd yazma, müzik cd leri ve resim slayt uygulamaları oluşturma gibi işlemler yapabileceğiniz gelişmiş bir yazılımdır. İçerdiği converter ile rahatlıkla dvd filmlerinizi çevirebilmenize imkan sağlamaktadır.  Bu yeni sürüm ile  filmlere efekt verme, kesme ve yazı ekleme gibi işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.

İmaj dosyaları oluşturabilir, oluşturduğunuz imaj dosyalarını cd/dvd'ye yazabilirsiniz. Kullanıcı odaklı arayüzü ile kullanım ve kurulumu gayet basittir.

Nero Türkçe dahil çoklu dil özelliği desteklemektedir.

Nero kurulum sihirbazı türkçe olması nedeniyle kurulum bilgileri anlatılmamıştır.

Özellikleri Nelerdir?



  1. Slayt gösterileri hazırlayabilme

  2. Cd/Dvd Yazabilme

  3. Müzik,video cd leri oluşturabilme

  4. Film düzenliyebilme (kesme, efekt vs )

  5. Alt yazı düzenliyebilme

  6. Kalıp dosyalarını yazabilme, oluşturabilme

  7. Blu-ray disk yazma

  8. Sanal sürücü desteği

  9. 7.1 çevresel ses kodlama ve yazabilme

  10. Gelişmiş okuma, yazma hızı


Programdan önizleme




 

Detaylar




    • Dil : Türkçe

    • Sistem : Windows Xp ve üstü

    • Sürüm :  11.0.12200

    • Lisans : Süreli

    • Yapımcı :Nero



 

[download id="13"]

Combofix v12.2.13.1

0 yorum
Combofix bilgisayırınızın başına müftela olmuş olan malvere, spyware gibi zararlı yazılımları kolaylıkla kaldırmanızı sağlıyacak güçlü bir araçtır. Combofix'i diğer zararlı yazılım temizleme araçlarından ayıran en büyük artısı ise hemen hemen tüm inatçı zararlıları ortadan kaldırabilmesidir.

Autorun , kavo , truva gibi, karşılaşılan zararlı yazılımlara karşı en etkin mücadele aracıdır. Bir çok antivir programlarının dahi temizliyemediği bir çok virüs türevini temizleyebilmektedir. Sonuç olarak küçük boyutuyla büyük işler başaran vede rakiplerini mükemmel özellikleri ile geride bırakabilen güçlü bir  yazılımdır.


Detaylar



  • Dil : İngilizce

  • Sistem : Windows Xp ve üstü

  • Sürüm :  12.2.13.1

  • Lisans : Ücretsiz

  • Yapımcı :Combofix


 

Kullanımı



  • Combofix programını çalıştırdıktan sonra gelen anlaşma ekranında ı agre butonuna basarak devam ediniz

  • Gelen mavi ekranda biraz bekleyiniz çünkü gerekli sistem dosyalarınız yedekleniyor. (İsterseniz bu bölümü atlıyabilirsiniz.)

  • Yedekleme işlemi bittikten sonra gelen ekrandaki uyarılara yes / evet diyerek devam ediniz.

  • Mavi ekran içerisinde tarama başlıyacaktır. Tarama esnanızdan program bilgisayarızı yeniden başlatabilir.

  • Finished yazısını gördüğünüz takdirde taramanın bittiğini anlıyabilirsiniz.



[download id="12"]

 

14 Şubat 2012 Salı

Malwarebytes Anti-Malware 1.60.1

1 yorum
Malwarebytes Anti-Malware ile bilgisayarınıza bulaşan zararlı yazılımları temizleyebileceğiniz küçük ancak işleyişli bir yazılımdır. Anlık koruma sistemi sayesinde sisteminizi güvende tutar. Hızlı ve derinlemesine tarama özelliği sayesinde bilgisayarınızda bulunan zararlı yazılımları temizlemenize imkan tanır. (Yıldırım tarama özelliği ile hafıza dosyalarını  ve  otamatik çalıştır öğelerini gözden geçirir.)

Kullanışlı kullanıcı arayüzü sayesinde kurulumu ve kullanımı oldukça kolaydır.  Otomatik güncelleme özelliği ile devamlı olarak veri tabanını günceller ve böylece güncel zararlılara karşı savunma sistemini geliştirmiş olur. Dosya infazcısı özelliği ile kilitli dosyaları silmenize imkan tanır

 

Ekran Görüntüsü (program türkçedir)



 

Detaylar




    • Dil : Türkçe

    • Sistem : Windows Xp ve üstü

    • Sürüm :  1.60.1

    • Lisans : Ücretsiz

    • Yapımcı :Malverebytes



[download id="11"]

Avira Free Antivirüs 12.0.0.85

1 yorum
Avira Free Antivirüs zararlı yazılımlara karşı kullanabileceğiniz, gelişmiş ücretsiz bir antivirüs yazılımıdır. Bir çok kişi tarafındanda tercih edilmektedir. Bu yeni sürüm sayesinde kurulum ve kullanımı oldukça kolaydır.

Yazılım tespit edildiği taktir de size bir çok seçenek sunmaktadır. Bu da gelişmiş bir antivirüs olduğunun kanıtıdır. Sistem performansını çok fazla etkilememektedir. Gerçek zamanlı koruma özelliği sayesinde siz işlemlerinizi yaparken sürekli tarama yapar ve bulduğu zararlı yazılımları temizler.





Detaylar



  • Dil : Türkçe

  • Sistem : Windows Xp ve üstü

  • Sürüm :  12.0.0.85

  • Lisans : Ücretsiz

  • Yapımcı :Avira


Minimum Sistem  ihtiyaçları olarak 1,5 Ghz İşlemci, 512 Mb ram, 150 Mb boş disk alanı gereklidir.

[download id="10"]

Avira Free Antivirüs 12.0.0.85

Avg Free Antivirüs 2012.0.1913

0 yorum
Avg Free Antivirüs bilgisayarınızı zararlı yazılımlara karşı korumak için kullanabileceğiniz ücretsiz bir antivirüs alternatifidir. Sürekli olarak güncellenen virüs veritabanı sayesinde birçok zararlı yazılım türlerini algılamaktadır.

Sistem kaynaklarını çok fazla tüketmez böylelikle bilgisayarınız performans bakımından ödüm vermez. Sağladığı gerçek zamanlı koruma sayesinde bilgisayarınızı ona rahatlıkla teslim edebilir işlerinizi güvenle halledebilirsiniz.

Türkçe kurulum sihirbazı sayesinde kurulumu oldukça basittir


Detaylar




    • Dil : Türkçe

    • Sistem : Windows Xp ve üstü

    • Sürüm :  2012.0.1913

    • Lisans : Ücretsiz

    • Yapımcı :Avg



(Avg firması 1991 yılında kurulmuştur.)

[download id="9"]

avast! Free Antivirus 6.0.1367

0 yorum
Avast ücretsiz ve hızlı bir antivirüs programıdır. Gerçek zamanlı koruma sağlıyabilmekte ve bir çok zararlı yazılım türünü algılayabilmektedir. Bir çok kişi tarafından kullanılmaktadır. Sistem onarma özelliği sayesinde sistem içerisinde değiştirilen dosyaları otomatik olarak düzeltmektedir. Kolay ve esnek bir arayüze sahip oluşu nedeniyle kolaylıkla kullanılabilinir, kurulum yapılabilir.

İçerdiği Bazı Özellikler



  • AutoSandbox

  • Web Kalkanı

  • Antivirüs

  • Anticasus Taraması

  • Gerçek Zamanlı Anti-rootkit Koruması

  • Akıllı Tarama Özelliği

  • Savunma Kalkanı

  • Mail Kalkanı

  • P2P Kalkanı

  • Anlık Mesajlaşma Kalkanı

  • Network Kalkanı

  • Sessiz/Oyun Modu


 

Lisans kodu alımı?


Bu adresteki formu doldurarak lisans key alabilirsiniz.


Detaylar



  • Dil : Türkçe

  • Sistem : Windows Xp ve üstü

  • Sürüm :  6.0.1367

  • Lisans : Ücretsiz

  • Yapımcı :Avast


Minimum Sistem  ihtiyaçları olarak pentium 3 işlemci, 128 Mb ram, 200 Mb boş disk alanı gereklidir.

 

[download id="8"]

Kaspersky Antivirüs 12.0.0.374

0 yorum

Kaspersky bilgisayarızı kötü amaçlı yazılımlara karşı koruyabileceğiniz popüler bir antivirüs programıdır. Dünya üzerinde bir çok insanın vazgeçilmez güvenlik yazılımlarından biridir.

Otomatik güncelleme özelliği sayesinde bir çok yeni çıkan kötü yazılımları tanımlamaktadır. Bu sürümdeki yeni arayüz sayesinde program oldukça rahat bir şekilde kullanılabiliyor.

Bu yeni sürümde göze çarpan en güzel özelliklerinden biri ise gerçek zamanlı derinlemesin e tarama, koruma, güvenlik açığı tarama ve daha hızlı tepkime gibi özellikler yer alabilir. Kurulum sihirbazı türkçe olduğu için kurulumu gayet kolaydır. Kurulumda herhangi bir sorun ile karşılaşırsanız yorum kısmından paylaşabilirsiniz.

Detaylar



  • Dil : Türkçe

  • Sistem : Windows Xp ve üstü

  • Sürüm : 12.0.0.374

  • Lisans : Ücretli

  • Yapımcı : Kaspersky


Windows xp serisi için en düşük sistem ihtiyaçları:  işlemci 800mhz, 512 mb ram.

Windows vista ve 7 için en düşük sistem ihtiyaçları: işlemci 1 gb, 1 gb ram
[download id="7"]

[download id="6"]

Microsoft Security Essentials Antivirüs

1 yorum


Security Essantials  microsoft tarafından geliştirilen ücretsiz bir antvirüs programıdır. Truva atlarına, virüslere ve zararlı yazılımlara karşı gerçek zamanlı koruma sağlayabiliyor. Bunu yapar iken olabildiğince az sistem kaynağı tüketmektedir.

 

Özellikleri



  • Gerçek zamanlı koruma

  • Sistem taraması

  • Sistem temizleme

  • Windows Güvenlik Duvarı tümleştirmesi

  • Dinamik imza hizmeti

  • Kök dizin koruması

  • İyi amaçlı yazılımlara karşı değil, gerçek tehditlere karşı koruma

  • Ağ inceleme sistemi


 

Detaylar



  • Dil : Türkçe

  • Sistem : Windows Xp / Windows Vista / Windows 7

  • Sürüm : 2.1.1116

  • Lisans : Ücretsiz

  • Yapımcı : Microsoft


 
Sistem ihtiyacı olarak en düşük 500 mhz işlemci hızı , 256 mb ram, 800x 600 vga ekran çözünürlüğü,200 mb boş disk alanı gerekmektedir.
 
[download id="5"]

Ultrasurf 12.0.1 Son Sürüm İndir

1 yorum
Ultrasurf ile Yasaklanan sitelere erişim sağlıyabilirsiniz. Bu program tamamen bir proxy programıdır.Amaç olarak sizin güvenli ve sansürsüz bir şekilde sörf yapabilmenizi sağlamaktır.

Gönderilen veriler şifreli olarak alınır ve size tekrar gönderilir. Herhangi bir güvenlik zafiyetine neden olmamaktadır.

 

Program ekran görüntüleri ve kullanımı




  • Programı çift tıklayıp çalıştırdığınız takdirde bu ekranla karşılacaksınız. Preferred kısmından sunucu değiştirebilirsiniz. Speed Kısmı sunucu hızlarını göstermektedir. Port ise programın pcnizde açmış olduğu local sunucu portudur.



  • Status kısmı ise bağlantını başarılı olup olmadığını göstermektedir.Option kısmın dan ayarları değiştirebilir, Retry butonu ile sunucuya tekrar bağlanabilirsiniz. (Succesfully connected to server = Servere bağlantı gerçekleştirildi)




  • Option (Ayarlar) ikonuna basıldıktan sonra bu pencere ile karşılacaksınız. Buradan gerekli ayarları yapabilirsiniz.




  • Ultrasurf masaüstünde bir kilit işareti oluşturur. Bu işarete sağ tıklarsanın bu menü ile karşılaşırsınız. Home page kısmı ultrasurfun resmi sitesine bağlantı kurmanızı sağlar. Option Kısmı ayarları içerir.

  • Help kısmından yardım belgelerini görüntülüyebilirsiniz. Exit kısmından programı kapatabilirsiniz.


[download id="4"]

60 Adet Windows Xp Arka Plan

3 yorum

Birbirinden güzel bu windows xp arka plan resimlerine bayılacaksınız. İndireceğiniz dosya içerisinde 3d resimlerden tutun hd kalitede resimlere kadar bulabileceksiniz. Arşiv içerisinde toplam 60 adet resim bulunmaktadır ve jpg uzantılıdır.
[download id="3"]

13 Şubat 2012 Pazartesi

GOM Player 2.1.37.5085 Video İzleme

1 yorum


Gom player ücretsiz  ve gelişmiş bir video playerdır. 2006 yılından beri geliştirilmektedir. Herhangi bir ek programa gerek kalmadan her türlü videoyu oynatabilirsiniz. Alt yazı ekleme özelliğiyle videolara alt yazı ekleyip izliyebilirsiniz.

Kurulum


1- Sihirbazı çalıştırdıktan sonra next butonuna basınız.



2- Gelen uyarıda accept butonunu kullanarak lisans şartlarını kabul ediniz.



3- Gelen uyarıyı next diyerek ilerleyiniz



4- İnstall butonuna basıyoruz ve kurulum başlıyor(isterseniz farklı bir dizine kurulum yapabilirsiniz)



5.Kurulum Tamamlandı Finish Butonuna Basıyoruz.


[download id="2"]

Eset Nod 32 Antivirüs 5

1 yorum


Antivirüs denilince ilk akla gelen nod 32 dir. Nod 32 sistem performasını etkilemeyen ve gerçek zamanlı koruması sayesinde hemen hemen büyük bir kesimin güvenini kazanmıştır.


Lafı Fazla Uzatmadan Eset Nod 32 nin bu yeni sürümünde gözüme çarpanları şöylecece sıralamak istiyorum:




  1. Oyuncu Modu

  2. Çıkarılabilir Aygıt Engelleme

  3. Hıps

  4. Eset Live Grid


 

Oyuncu Modu


Tam ekran oyun oynarken veya herhangi bir sunum yaparken sistem kaynaklarının tamamen yapılan işleme aktarılmasını sağlıyor. Kısacası sessiz moda geçiyor

Çıkarılabilir Aygıt Engelleme


Herhangi bir aygıt takıldığı taktirde birimin taranması için uyarı penceresi veriyor onaylarsanız taranıyor.

Hıps


Tüm sistemin davranış yapısını özelleştirmenize yarayan bir özellik. (Sistem Kayıt Defteri, Uygulamalar  vs için kural tanımlamaları yapabilirsiniz. )

Eset Live Grid


Kullanıcılar disklerindeki dosyaları bulut tabanlı sistemden kontrol ederek sonuçları hemen görebilirler. Tarama arka planda güvenli dosyaların beyaz listeye alınması ile yapılır. Bu özellik olası yanlış tespitleri en aza indirir.


Detaylar




    • Boş Alan İsteği: 400 Mb

    • Bellek Tüketimi : 100Mb

    • İşletim Sistemi: Windows 2000 Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows Home Server

    • 1 ay boyunca ücretsiz deniyebilirsiniz. Daha sonrasında lisans key almalısınız.



 

[download id="1"]