16 Şubat 2012 Perşembe

Google Chrome 17.0.963.56

Google chrome daha hızlı, daha güvenli ve daha kolay internete bağlanabilmek için kullanabileceğiniz gelişmiş bir ücretsiz internet tarayıcısıdır. Google tarafından geliştirilmektedir. Sekmeli tarama özelliği tüm işlerinizi kolaylıkla halledebilirsiniz.  Açtığınız her sekmede imlediğiniz web sitelerini ve en son ziyaret ettiğiniz web sayfalarına çok rahat bir şekilde ulaşabilirsiniz. Adres çubuğuna istediğiniz kelimeyi yazıp hem arama yapabilir, hemde web sayfaları için sonuçlar elde edebilirsiniz . (Autosuggest)

 

Başlıca özellikleri


Sevdiğiniz web siteleri için masaüstüne kısa yollar eklemenize imkan tanıyor. Sekmeli tarama özelliği sayesinde tek bir pencere ile çalışma olanağı veriyor. Menülerden arındırılmış geniş ekran sayesinde web sitelerine odaklanmanız daha kolay hale geliyor. Her sekmenin birbirinden bağımsız çalışması nedeniyle herhangi bir sekmede problem meydana gelmesi diğer sekmeleri engellemiyor. Dahili indirme yöneticisi ile hızlı bir şekilde dosya indirebiliyorsunuz. İçerdiği gizli gezinme sayesinde gezindiğiniz web sayfaları geçmişte saklanmıyor

 

Neden Chrome kullanmalıyım?


Chrome'u diğer tarayıcılardan en büyük özelliği hızlı bir tarayıcı olmasıdır. Diğer tarayıcılara göre daha hızlı başlar. Sistem kaynaklarını oldukça daha az kullanır. Hızlı yükleme özelliği sayesinde internet sayfalarını daha hızlı yükler. Fazla sekme açımında diğer tarayıcılara göre oldukça daha başarılıdır. Adres çubuğuna yazıcağınız arama terimleri ile daha hızlı arama souçlarına ulaşırsınız.

 

Ekran Görüntüleri




 



 


Detaylar




    • Dil : Türkçe

    • Sistem : Windows Xp ve üstü

    • Sürüm : 17.0.963.56

    • Lisans : Ücretsiz

    • Yapımcı :Google



[download id="17"]

1 yorum:

  • admin says:
    16 Şubat 2012 06:30

    Google Chrome'u herkese Öneririm Arkadaşlar

Yorum Gönder