22 Mart 2012 Perşembe

Adobe Flash Player 11.1.102.63

Adobe Flash Player ile  flash içerikleri görüntülemenizi sağlar. Youtube, facebook  gibi sitelerde video izlemek ve oyun oynamak için kurmanız gereken bir  tarayıcı eklentisidir.

Adobe tarafından geliştirilen yazılım tamamen ücretsizdir. Kurulumu işlemini tamamladıktan sonra arka planda çalışır ve gerekli olduğu taktirde tarayıcınız tarafından çalıştırılır.

Adobe Flash Player Nedir? Niye Kullanılır ?


İnternet üzerinde kesintisiz bir şekilde gezinmek için bilgisayarınızda kurulu olması gereken tarayıcı ekletilerinden birisidir. Web sitelerinde yer alan video, oyun  ve reklam gibi bir çok içeriğin tarayınız tarafından görüntülenebilmesini sağlar.

Günümüz de sosyal medya ortamlarında yer alan oyunlar flash ile yapılıp, geliştirilmektedir. Bu neden ile tarayıcınızın bu oyunları görüntüleyebilmesi için Adobe Flash Player'a ihtiyacı vardır.

Adobe Flash Player Kurulumu Nasıl Yapılır ?


Tek yapmanız gereken sitemizde yer alan flash player sürümünü indirmek ve çalıştırmaktadır. Yazılım sizin için gerekli olan sürümü bulup otamatik olarak kuracaktır. Kurulum esnasında tarayınızın kapalı olduğuna emin olunuz.

(Bu yükleme sadece Windows işletim sistemleri ile birlikte gelen İnternet Explorer tarayıcısı için geçerlidir.)

Ekran Görüntüleri





Detaylar



  • Dil : Türkçe

  • Sistem : Windows Xp ve üstü

  • Sürüm : 11.1.102.63

  • Lisans : Ücretsiz

  • Yapımcı : Adobe


[download id="31"]

1 yorum:

  • admin says:
    22 Mart 2012 01:47

    Adobe Flash Player 11.1.102.63 indir, yükle

Yorum Gönder