9 Nisan 2012 Pazartesi

Freemake Video Downloader 3.0.1.3

İnternette bir video gördünüz ve indirmekmi istiyorsunuz ? Freemake Video Downloader ile beğendiğiniz videoları kolaylıkla indirebilirsiniz. Video indirme için desteklediği siteler arasında Youtube, Google Video, Facebook, DailyMotion ve Metacafe gibi bir çok video paylaşım siteleri bulunmaktadır.

Sade ve kullanıcı odaklı arayüzü sayesinde kurulum ve kullanımı oldukça kolaydır.  Video indirme işlemini gerçekleştirmek için  video adresini eklemeniz yeterlidir. Video indirebileceği siteler arasınde yetişkin içerikli (+18) sitelerde yer almaktadır. İndirdiğiniz videoları isterseniz orjinal formatında kaydedebilir, isterseniz AVI, MP3, MKV, iPod, iPhone, iPad, PSP veya Android formatlarından bir tanesine dönüştürebilirsiniz.

İndirmek istediğiniz videoların küçük önizlemelerini görebilirsiniz. Ayrıca gerçekleştirdiğiniz download işlemini duraklatabilir ve kaldığı yerden indirme işlemine devam edebilirsiniz. Youtube ve facebook 'ta oturum açma özelliği sayesinde ziyaretçilerin erişimine kapalı olan videoları kolaylıkla indirebilirsiniz.

 

Ekran Görüntüsü



 

Detaylar



  • Dil : İngilizce

  • Sistem : Windows Xp ve üstü

  • Sürüm : 3.0.1.3

  • Lisans : Ücretsiz

  • Yapımcı : Freemake


 

[download id="58"]

0 yorum:

Yorum Gönder