11 Nisan 2012 Çarşamba

VDownloader 3.8.985

VDownloader popüler video sitelerinde bulunan videoları indirmek için kullanabileceğiniz, gelişmiş ve ücretsiz bir video indirme yazılımıdır. YouTube, Facebook, Veoh, Vimeo, Metacafe, DailyMotion, Google Video, Yahoo Video, Blip.tv, MegaVideo,  ve Break gibi video paylaşım sitelerinden kolaylıkla video indirebilirsiniz.

İndirdiğiniz videoları AVI, MKV, MPG, 3GP, VCD, SVCD, DVD, FLV , MP4, ve MP3 formatlarında sabit diskinizde saklıyabilirsiniz. iPod/iPhone, PSP ve Nokia cihazları ile bağlantı kurup veri aktarımı yapabilmektedir. Video dönüştürme işlemi sırasında video çözünürlüğü ve kare sayısı gibi ayarları yaparak disk alanınızdan kazanabilirsiniz. Son derece hızlı bir şekilde çeviri yapmaktadır. İçerdiği arama motoru sayesinde bir tık ile desteklediği video siteleri içerisinde arama yapabilirsiniz.

Bulunduğunuz ülkede video sitelere erişime engellenmiş olsa bile proxy desteği sayesinde videolara kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Çoklu indirme özelliği ve url listesi özelliği sayesinde video adreslerini kopyalayıp yapıştırarak toplu olarak video indirebilir vede dönüştürebilirsiniz. Direk paylaş özelliği sayesinde üyesi bulunduğunuz sosyal ağınızda kolaylıkla paylaşabilirsiniz. Sade arayüzü sayesinde her seviyede bilgisayar kullanıcı tarafından kolaylıkla kullanılabilmektedir.

 

Detaylar



  • Dil : Türkçe

  • Sistem : Windows Xp ve üstü

  • Sürüm : 3.8.985

  • Lisans : Ücretsiz

  • Yapımcı : VDownloader


 

[download id="65"]

0 yorum:

Yorum Gönder