8 Nisan 2012 Pazar

Windows Live Messenger 2012

Mesajlaşma (chat) programı denilince ilk akla gelen yazılımlardan bir tanesi de  MSN Messenger dır. Dünya genelinde kullanılan oldukça popüler chat yazılımılarından biridir. Ülkemizde 15 Milyondan fazla kullanıcısı bulunmaktadır. Görüntülü sohbet özelliği sayesinde sevdikleriniz ve arkadaşlarınızla canlı ve sesli olarak görüşebilirsiniz.

Sade arayüzü sayesinde kurulum ve kulanımı oldukça basit hale gelmektedir. Türkiye'de msn messenger olarak bilinmesine karşın yeni adı Windows Live Messenger 'dır. Sosyal medyanın gün geçtikçe büyümesiyle birlikte msn'de bu sosyal ağlarla iç içe gelmiştir.Facebook, MySpace ve LinkedIn  gibi bir çok sosyal medya ağlarıyla bağlantı kurmanıza olanak vermektedir.

Yeni sürüm ile birlikte görüntülü sohbetlerde hd görüntü akışı sağlamaktadır. Böylelikle daha canlı ve net bir şekilde görüntü akışı sağlanır. (Donanımızın hd desteği bulunması gerekir).

Msn içerisinde yer alan oyunları arkadaşlarınız ile birlikte oynuyarak hoşça vakit geçirebilirsiniz. Windows Live Messenger kullanabilmek için hotmail veya live hesabınız  olması gerekmektedir. İndirdiğiniz kurulum dosyasını çalıştırarak yüklemek istediğiniz özellikleri seçerek kurulumu tamamlamanız yeterlidir.

 

Ekran Görüntüsü




 

Detaylar



  • Dil : Türkçe

  • Sistem : Windows Xp ve üstü

  • Sürüm : 2012

  • Lisans : Ücretsiz

  • Yapımcı : Microsoft


 

[download id="55"]

1 yorum:

  • admin says:
    8 Nisan 2012 07:31

    Ücretsiz Olarak Türkçe Windows Live Messenger (Msn) programını indir

Yorum Gönder